sobota 25. ledna 2014

"Komu to cpeš?" Aneb proč vznikl tento blog

Možná si říkáte "Proč by měl někdo sakra číst tenhle blog" a "Koho můžou zajímat názory nějakýho vola tady". Upřímně? Sám nevím.

Možná doufám, že se tu najdou čtenáři, kteří vidí věci podobně jako já a v mnohém se se mnou dokáží ztotožnit. Nebo ne, ale budou mít chuť se o tom bavit a třeba mě přesvědčit o opaku (viz obrázek :D). Kdo ví. Každopádně nikoho do čtení nenutím a ani nečekám statisíce návštěv za den. Kdyby ano, tak místo toho založím nějakou stránku s pornem nebo warezem :D.

A shodou okolností jsem kdysi jednu takovou měl - z jejího názvu vychází má přezdívka a v dobách své největší slávy ji navštívilo ohromujících 500 lidí denně. Jó, staré dobré časy, zaváté šesti lety mou internetovou (ne)aktivitou.

Ale zpět k tomuhle blogu. Proč zrovna filosofování? No, z několika důvodů.
Za prvé jsem hledal název, který by se hodil i do samotné URL adresy (a byl k dispozici) a pak samozřejmě aby alespoň částečně souvisel s náplní této stránky, což doufám časem bude :D. A abych odpověděl na prvotní otázku z nadpisu - proč vlastně tento blog vznikl? Zkrátka jsem si jednoho krásného dne pomyslel: "Je škoda nechávat si všechny ty super myšlenky a názory pro sebe, někoho přeci můžou zajímat a byla by škoda takhle dumat nadarmo." Dalším z důvodů bude asi i to, že když má člověk možnost vypsat se ze všech těch blbostí, nad kterými přemýšlí, tak se mu náramně uleví. A jelikož nechci tolik zatěžovat své známé, tak to schytáte Vy, mí milý anonymní poutníci internetem! :D. A vlastně to byli právě mí známí, kdo mě od založení vlastního blogu odrazovali s tím, že už jich je tolik, že to ani nemá cenu. No právě! Když jich je tolik a má ho skoro každý, tak proč bych ho nemohl mít i já, že? Haters gonna hate!

Takže přeji pohodové čtení. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat